Sari navigarea

Nişte precizări pe ultima sută de metrii. Nu s-a schimbat nimic, flashmob-ul se ţine. Între timp s-au înscris circa 80 şi mai sunt alţi 1-500 care s-ar putea să vină neanunţaţi.

Luaţi-vă umbrelă cu voi! Prognoza meteo nu pare să ţină cu noi, 60% şanse de ploaie. Să nu cumva să renunţaţi pe ultima sută! Oricum ar fi afară, evenimentul are loc.

La ora 13 întâlnire la Curtea Veche (în spate la Hanul lui Manuc). De acolo se merge la o berică, se stă la taclale şi eventual punem la bătaie şi un plan pentru un al doilea flashmob până se face 13:50.

Ora 14:00 îngheţăm, ora 14:02 ne dezgheţăm şi ne facem nevăzuţi.

Dacă întreabă cineva ce se întâmplă sau de ce facem asta, va faceţi că nu ştiţi despre ce vorbeşte şi că aţi încetat din mişcare la propria iniţiativă.
În decursul următoarelor 2 zile rugăm fotografii să ne trimită imaginile capturate sau link către ele, aşa încât să le dăm mai departe tuturor.

NOTE (pentru fotografi):
1. Nu vă speriaţi de ploaie! Jumătate din zona flashmob-ului e ferită de ploaie de acoperişul şi reclamele de pe magazinul Unirea.
2. Încercaţi să nu ieşiţi în evidenţă cu echipamentul. Trecătorul n-ar trebui să îşi dea seama că este vorba de o mişcare organizată.

Asta a fost, ce era de zis. Ne vedem mâine!

NOTĂ (pentru cei care cred că nu-şi vor putea stăpâni râsul)
Pentru voi aduc cărţi. Veniţi la Curtea Veche şi dau fiecăruia câte o carte (nu de tot) să stea cu nasul în ea şi astfel să fie scutit de povarea de-a îşi stăpâni zâmbetul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: