Sari navigarea

 

De câte ori s-a întâmplat să staţi într-un metrou semi-gol şi să treacă un individ prin faţa voastră, parcă făcând promenade prin metrou? Puţin aiurea ce face, dar poate vrea să iasă la prima staţie pe la gura de metrou dinspre capătul metroului. Dar cum ar fi ca un cârd de indivizi să facă asta?

Şi tocmai aşa se va desfăşura flashmob-ul de pe 9 mai: ne propunem 20-30 de indivizi (cu cât mai mulţi cu atât mai bine! Preferăm însă 20 de persone care să spună că participă şi chiar să VINĂ acolo, decât 150 care până la urmă uită complet de flashmob). Ne urcăm într-un capăt al metroului şi fugim în celălalt. Reacţia publicului…  una firească: de ce naiba fug toţi de acolo??

Locaţia de întâlnire: Parcul Eroilor, Monumentul Eroilor Sanitari (vezi pe hartă)
Ora de întâlnire: 14:40
Maxim 20 de minute vă aşteptăm să ajungeţi. La 15:00 coborâm la metrou (facem cinste cu o călătorie de metrou de căciulă) şi ne urcăm în capătul primului metrou ce merge în Militari. O dată ce se închid uşile şi metroul rulează, începem să ne deplasăm într-un lung monom către celălalt capăt al metroului. La următoarea staţie (Politehnica) ne vom da jos. În funcţie de cheful tuturor, facem una sau mai multe ture cu metroul.

De ce am ales tocmai staţia Eroilor- Politehnica: fiindcă se spune că este cea mai lungă din Bucureşti- numai bine pentru noi, avem timp să traversăm întreg metroul în monom.

Cum participi?
Înscrierea prin mail, printr-un comentariu pe blog sau printr-un reply pe twitter. Cu o seară înainte trimitem mail către toţi cei înscrişi în care vă rugăm să confirmaţi dacă veniţi sau nu în următoarea zi. Dacă se întâmplă să nu aveţi net în ziua aia, ne puteţi lăsa un număr de telefon în mail, iar noi vă sunăm cu o zi înainte.

Cam asta e povestea cu 9 mai. Vă rugăm nu lăsaţi înscrierea pe ultima sută, mai sunt doar 9 zile până la chestie, ceea ce înseamnă că trebuie să ne mişcăm ceva mai rapid ca ultima dată.

Reclame

21 Comments

 1. I’m coming, I’m coming!!!! 😀

 2. m-am trezit cam tarziu dar vreau sa vin.

 3. vreau sa vin.

 4. Cristina, nu te-ai trezit cam prea târziu. 😀
  Ne vedem acolo cu toţii! O să îmi permit să vă dau şi un reminder cu o zi înainte, dacă nu vă supăraţi!

 5. Parca intre eroilor si politehnica merg doar trenuri vechi, cu vagoane separate. Cum mergem dintr-un capat in altul?

 6. Pe bune? N-am fost personal pe linia respectivă, mai multă lume însă mi-a semnalat că staţia Eroilor- Politehnica e cea mai lungă din capitală, de-asta am ales-o.
  Dacă se întâmplă să fie aşa, oricum nu ne vom putea pierde unul de celălalt şi vom lua linia Eroilor- Izvor- Piaţa Unirii (linie pe care şi-aşa merge metroul foarte încet, deci avem timp să ne deplasăm).

 7. cum ne gasim? 😀
  unde anume la eroilor? Si… sa aduc ceva in rucsac? 😀

 8. confirm, sunt trenuri vechi acolo. Trebuie sa folosim M2, acolo avem acces dintr-un vagon intr-altul.

 9. Ok! În cazul ăsta mergem spre Piaţa Unirii. Locul de întâlnire rămâne acelaşi: fix la monumentul eroilor sanitari. Randu, nu, nu venim cu nimic de data asta. Doar noi vom fi acolo, fugind uşor dintr-un capăt în celălalt al metroului. http://wikimapia.org/#lat=44.4332129&lon=26.0779649&z=18&l=0&m=a&v=2&show=/174512/ro/Monumentul-Eroilor-Sanitari-autor-Raffaello-Romanelli&search=Parcul%20Eroilor

 10. @Creepy Jazz: Mulţam! Veniiiiim!

 11. Venim, venim. Eu si inca vreo.. 3 sau 4 prietene. 🙂
  Sper sa nu v-am anuntat prea tarziu.

 12. Va urez ducces :)) si sa iasa mai bine de data aceasta !!!

 13. @Anca: Nu e prea târziu!
  Mulţam, cartim, o să iasă mai bine. Garantat 😀

 14. Vin si eu miine cu frate-miu sa va sustin moral ca am o intindere de tendon si nu cred ca o sa pot sa alerg de nebun prin metrou…Da o sa trebuiasca sa gasiti un metrou format dintr-un singur vagon; pe ruta Unirii-Politehnica sunt d-alea vechi, cred…

 15. Îmi pare rău să aud de întindere. Nu vom alera totuşi ca nebunii, căci riscăm să se avem probleme cu paznicii. Te putem face cameraman totuşi, îţi dau jucăria mea să ne filmezi dacă vrei!
  Da, pe ruta aia sunt vagoane vechi, au confirmat mai multe persoane. Vom lua metroul spre Izvor. Oricum ne întâlnim la suprafaţă cu toţii şi de acolo hotărâm ce facem.

 16. Am si io o jucarie dar e cam mare si numai buna de speriat paznicii aia din metrou, in afara de asta nici nu prea ai voie sa filmezi fara aprobare scrisa din partea conducerii metrorex. Dar cu un handycam e altceva, m-ai ales daca e destul de mica. Intalnirea la care din gurile de M este…? Aia de la Opera sau aia de la Sp. Universitar?

 17. Iesirea de la Opera
  Auziti daca ne suparam mergem pana la Unirii si cu asta basta :))

 18. Hei, sorry guys, dar nu mai pot sa ajung maine 😦 Too much uni work. Promit sa nu lipsesc de la silent rave! Have fun maine!

 19. ionuca: de data asta te iertăm! 😀

 20. Sarbatoresc 9 mai acasa in pat dupa 2 nopti de nesomn


One Trackback/Pingback

 1. […] iFlashmob Bucharest hai să schimbăm lumea Despre FlashmobCum sa fie?Parteneri « 9 mai – Scurtă plimbare cu metroul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: