Sari navigarea

…putem pune la bătaie planul pentru următoarea acţiune.

1. CE FACEM

La Silent Rave s-au adunat ceva idei şi am vrea ca data viitoare să valorificăm una dintre ele cu care (dacă se poate) să fie de acord toată lumea. Câteva din idei se găsesc mai jos:

 • mătănii. Grup de oameni se adună încet, încet în jurul unui obiect (maşină, coş de gunoi, panou publicitar…) ori monument (cartoful din Piaţa Revoluţiei sau statuia lui Mihai Viteazul din Piaţa Universităţii) banal, se pun în genunchi şi încep a face mătănii. Baiul este că ideea nu-i complet inofensivă, cum diverşi oameni aparţinând religiei musulmane s-ar putea simţi ofensaţi.
 • laughing mob– Cred că bucureştenilor, le-ar prinde bine o repriză de râs. Până la urmă zâmbetul şi râsul, reprezintă tocmai ceea ce multora dintre ei le lipseşte. Planul ar fi următorul: se face într-un spaţiu închis: metrou, mall, magazin aglomerat; cel mai bine, credem noi, ar fi în metrou, cum este locul în care se adună toţi posomorâţii venind de la servici. Unul pufneşte într-un râs zgomotos. La 5-10 secunde se molipsesc un al doilea şi un al treilea, urmând ca pe parcursul unei staţii, jumătate din cei ce merg cu metroul să râdă în hohote. Râsul e molipsitor şi va fi extraordinar de greu şi pentru cei sătui de viaţă şi paraleli cu evenimentul, să nu ni se alăture. 
 • running mob– video-ul o să explice mai bine cum se derulează chestia. 

Astea sunt doar 3 idei. Vă rugăm din suflet să propuneţi altele în următoarea săptămână, urmând ca apoi să dăm drumul unui sondaj prin care să hotărâm, care din chestii o punem în practică. 

2. CÂND FACEM?

În principiu cândva în luna iulie. 1 iulie se termină bacul, asta înseamnă că ne trebuie o săptămână timp, să lipim afişe în oraş şi să împărţim fluturaşe. Aşadar, în prima săptămână a lui iulie nu va avea loc precis. Când plecaţi în tabere/concedii şi când sunteţi de găsit în Bucureşti?

3.  FORUM

De la 1 la 10, cât de bine consideraţi că ar fi să implementăm un forum de discuţii?

***

Astea ar fi toate cele ce rămân a fi discutate în următoarea săptămână. Ca şi până acum, vă rugăm frumos să vă implicaţi cu idei de orice natură, indiferent că sfaturi, sugestii, noutăţi sau reproşuri. Daţi-le drumul!

Reclame

10 Comments

 1. bacul se termina pe 2!

 2. Aşa-i pe doi. Pentru noi pe 1, că suntem la început de catalog 😀

 3. 1a. Mataniile nu prea ar merge. Am putea sa facem cu aplauze sau sa stam toti sa ne holbam la el/ea ce-o fi, sa ne imbulzim sa vedem ce e acolo.
  b. Mi se pare cam greu. Adica nu stiu primul care rade trebuie sa rada din suflet adica nu ras fals, ca sa poata sa rada si altii…sau radem de rasul lui. Ar merge cred.
  c. Nu vad linkul de la world-war mob. E cel in care ne batem sau ceva de genu?

  2. In iulie e perfect. Putem in weekendul imediat dupa bac 6/7 sau daca nu 13/14.

  3. Eu zic ca ar fi bun un forum. De discutat putem si aici, dar parca e mai usor pe un forum. Forum, forum…dar daca e sa ne apucam serios de flashmoburi ar merge pus un site pe roate.

  Pana atunci BAFTA LA BAC!!!

 4. Sorry, am editat. Filmuleţul de la punct 3 aici: http://www.youtube.com/watch?v=Zf_5h4lPjYA
  1
  b. Da, la laughing trebuie să găsim pe cineva bun, dar nu cred că va fi problema asta. din 40-60 de participanţi, poate avem noroc cu un actor.
  c. Aveam în gând şi bătaia, dar cu world war am luat ca exemplu iniţiativa unor studenţi de la UH.

  3. Să extindem totul la un site complex ne-am gândit şi noi, tocmai de-asta vă întrebăm pe voi: să facem pasul sau nu încă?

 5. da’ stii ca pe 2 e proba scrisa, nu? :)) aia cu psiho, eco, filo, sport, geogra, istorie…
  mie imi place world war. pare amuzant si nu greu de realizat, nu nici macar o organizare prea buna.. vreeeau!

 6. pe 2 e ultima probă?! Ciudat, eu ştiam că începe pe 1. Stai că arunc acum un ochi pe edu.
  Edit ulterior: Ai mare dreptate! Pe 2!

 7. Interesant world war. Mie mi s-a parut mai mult o fuga spontana in jurul fantanii. Sau asta a si fost. Deabia m-am trezit si sunt cam nauc.
  Asteptam si alte pareri. 🙂

 8. Pana la urma vad ca nimeni nu a mai zis nimic. Se mai face ceva? 😀

 9. Dacă pică ideea de flashmob?? NO WAY!
  Se face, rămâne pe o zi cu mai mult timp liber.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: