Sari navigarea

IMPORTANT: Ne-am mutat pe adresa www.iFlashMob.NET

Ce flashmob să fie? Avem duzine de opţiuni. Noi le-am ales pe cele mai populare, desigur la propunerea voastră putem include şi un alt flashmob pe listă. Înainte de-a vota, vă invit totuşi să vizionaţi un clip cu fiecare flashmob în parte şi asta ca să ştiţi pentru ce votaţi exact.

  • Ninja Flashmob– luptă crâncenă vreme de 1-2 minute. Fain de făcut pe stradă în zone aglomerate, spre exemplu în Piaţa Unirii în faţă la McDonald’s;
  • Chicken Flashmob–  titlul spune totul: făcutul pe găina: dat din „aripi”, bătut pe boabele de grâu şi scos sunete de găină pe gură. Rezultatul e surprins fenomenal în clip
  • Freeze Flashmob– poate unul din flashmoburile cu impactul cel mai mare însă şi cel mai dificil de realizat. Îngheţi pe loc, nu tremuri, nu mişti, nu te scarpini la nas oricât de tare te-ar mânca şi cel mai important: nu râzi. Străini vor trece pe lângă noi miraţi, chiar şocaţi, să te abţii de la râs în aşa momente e a naibii de greu. 
  • Zombie Flashmob– filmuleţul spune totul.
  • Silent Rave– toată lumea dansează, fără ca muzica să se audă. 
  • Bătaie cu perne– cel mai cunoscut dintre toate, s-a organizat deja de câteva ori în Bucureşti. Pentru puturoşi partea naşpa e că trebuie să vină cu perna de acasă pentru a lua parte la fun. 
  • Running Flashmob–  via Gabi, genial le-a ieşit craiovenilor.

Şi acum că ştiţi care sunt… vote!

Întrebarea nr. 2… unde? 

12 Comments

  1. ia cauta-ma sa-ti dau cateva detalii despre flashmoburi….si idei bineinteles:D

  2. încercaţi să vă faceţi un traseu, pe care să alergaţi, cum s-a făcut la Craiova (try googleing this: craiova flash mob).

    la cum e România de tristă în ultima vreme, cred că n-ar strica să înceapă toţi să râdă, la oră fixă :))

  3. Mulţam Zeffy & Gabi!
    Zeffy, vorbim când te prind onlain!
    Gabi, mulţam de propuneri. Bestială „alergătura” prin oraş. Intră şi ea în treabă from now on.

  4. 16 mai ora 14 … flashmob in Iasi … multi participanti se anunta… va fi o combinatie de flashmoburi :D:D

  5. Flash mob Bucuresti, marti 14 aprilie, ora 18 in fata la TNB. Operatiunea: da-te mare cu gunoiu’! Conditie participare: trebuie sa aduci un gunoi (ex: sticla, PET, pachet tigari, conserva, ambalaje fast-food, orice!) La 18.05 ne asezam in sir indian in spatele omului Verde si pe rand, aruncam gunoiul la cos, de la o distanta de 3 metri. Nimeresti, te dai mare, daca nu, il ridici de pe jos si il arunci la cos! Dupa operatiune: pleci in ce directie vrei, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Atentie: trebuie sa dai impresia ca e o actiune spontana, nu spui nimanui secretul (spui: „ma duc sa fac sport ecologic”).

    Implica-te: „Schimbarea incepe cu TINE!”

  6. Se fac cateva flashmobs aici:
    http://artitudinefestival.blogspot.com/
    http://www.artfusion.ro/projects.php?l=ro&s=5#2/

    Nu am vazut prea multe detalii. 🙂

  7. aici un fan michael.
    am citit ca sunteti deschisi la propuneri; ce ziceti de asta? Michael Jackson Tribute – Stockholm. July 8, 2009 (http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM)
    sunt primul inscris 🙂

  8. Mulţumim de propunere, Diana!
    Ne-a mai propus cineva să facem o chestie Michael Jackson săptămânile viitoare, ne-am gândit însă că un dans ar fi foarte greu de organizat, fiindcă niciodată nu ştim câţi oameni vor veni să danseze.
    De exemplu la Metroul Vesel, peste 100 de oameni au confirmat că vin să cânte, când colo ploaia i-a speriat şi ne-am trezit 15 capete. 😦

  9. nu pot sa spun decat: cine vrea, poate 🙂 ma ofer sa ma implic, deja am inceput mica mea campanie de strans fani, si cred ca as putea pune la dispozitie si locul pentru repetitii – cred ca sunt necesare 2-3 ore sa iasa sincron cat de cat.
    let’s give it a try!
    alegem o zi fara ploaie 😛

  10. Daca vreti ceva ce tine de Michael Jackson noi organizam in ultima saptamana de vacanta dansul Trhiler in parcul Herastrau! Problema ar fi ca suntem vre-o 15 oameni care ne vom antrena intr-o tabara de pregatire de la Azuga urmand ca ceilalti ce vor sa participe sa invete dansul acasa! Dansul trebuie sa fie cel postat pe site-ul nostru la Activitati! Pentru mai multe info contactati-ma@

  11. sa facut cumva vreun flashmob gen Trhiler pana acu

  12. Da, http://www.artcrew.ro organizează aşa ceva în luna septembrie!!


2 Trackbacks/Pingbacks

  1. By Vrem flashmob? « iFlashmob Bucharest on 01 apr. 2009 at 10:35 am

    […] în următoarele săptămâni, vrem să veniţi cât mai mulţi şi pentru asta vă cerem opinia. Colea se găsesc 3 întrebări ce ţin de organizarea flashmobului. Una este menită să stabilească […]

  2. By Twitted by dororai on 26 apr. 2009 at 11:14 am

    […] This post was Twitted by dororai […]

Lasă un comentariu